Swedish Fascia Vibes

Behandling med Swedish Fascia Vibes

Att fascia påverkas av mekanisk, psykisk och kemisk stress är känt sedan länge. Alla känner dock inte till det dagliga flödet av vätska i kroppen som under normala omständigheter är ca 7,5 liter per dag. Det är alltså ett konstant flöde i kroppen. Detta flöde stimuleras av statisk vibration. Det ökar med 3-12 gånger beroende på vilka frekvenser som används.

Ännu mer intressant blir det då flödet av vätska kan bygga om kroppen inifrån. Med andra ord, så stimuleras självläkning av ett ökat flöde av vätska i kroppen.

Maskinen använder frekvenser optimerade för att öka flödet av vätska i vävnaden vilket återställer vätskebalansen och hjälper utbytet av näringsämnen och slaggutförsel i de nätverk av bindväv som finns i hela kroppen.

Överansträngda eller ansträngda delar blir sammanklistrade och torra och hud kan fastna ihop med underliggande ytlig fascia och rörligheten minskar.

Behandlingen underlättar det genom att skaka loss det som fastnat och därmed hjälper det kroppen att bygga om sig själv inifrån.

En Svensk innovativ uppfinning!

En liten kort film om Hans Bohlin, civilekonom, terapeut och prisbelönad uppfinnare:

Vad är fascia och hur fungerar Swedish Fascia Vibes M1:

Kontakta mig för en konsultation